Εταιρεία

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ:

Aπό τα μέσα της δεκαετίας του 1950, δημιουργήθηκε μια πρωτοποριακή για την εποχή της επιχείρηση, η οποία ήταν μια κάθετη μονάδα, με την σημερινή έννοια του όρου. Παράλληλα με το τμήμα πωλήσεων και ανταλλακτικών που βρισκόταν στην οδό Χαλκοκονδύλη ,επί της οδού Χαρώνδου στην πλατεία Αττικής λειτουργούσε συνεργείο επισκευών, βαφείο, ηλεκτρολογείο, μηχανουργείο, νικελωτήριο, ρεκτιφιέ και συνεργείο με ειδίκευση στην ευθυγράμμιση του σκελετού των μοτοσυκλετών.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, μετά το κλείσιμο των εργοστασίων της Β.S.A, η κυριαρχία των ιαπωνικών μοτοσυκλετών είχε ήδη αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα. ‘Ετσι μαζί με τον θάνατο του ιδρυτή της , κλείνει το πρώτο κεφάλαιο της εταιρείας. Η ανάγκη για ευθυγραμμίσεις ακριβείας ήρθε επιτακτική , με τις πρώτες 4κύλινδρες ιαπωνικές μοτό.Για να καλύψει αυτή την ανάγκη η εταιρεία εισάγει απο την Ιταλία την πρώτη καλίμπρα στην Ελλάδα , για συγκεκριμένα μοντέλα. Είχε αρχίσει η ραγδαία εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Πιστεύοντας ακράδαντα στην απόλυτη εξειδίκευση των τεχνικών , στραφήκαμε αποκλειστικά στην ευθυγράμμιση των μοτοσυκλετών.Ακολουθώντας κατα πόδας την εξέλιξη βελτιώσαμε την καλίμπρα, που χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, προσφέροντας την εμπειρία μας στην κατασκευάστρια εταιρεία η οποία μεχρι τότε πρότεινε τη θέρμανση με οξυγόνο του πλαισίου, που είναι καταστροφικό απο άποψης αντοχής των υλικών.

Σήμερα αποτελώντας την 3η γενιά στην υπηρεσία της μοτοσυκλέτας, μπορούμε να πούμε οτι η εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση ποιότητας στην ευθυγράμμιση πλαισίων. Με γνώμονα την απόλυτη ακρίβεια ,ευθυγραμμιζουμε πλαίσια μοτοσυκλετών που όπως όλοι ξέρουμε οι ταχύτητές τους ξεπερνούν τα 300 km/h , σεβόμενοι την αξιοπιστία και αντοχή της μοτοσυκλέτας και κυρίως την ασφάλεια του αναβάτη

  • Επισκέπτες

    0937601
    Visit Yesterday : 70
    Hits Today : 379
  • Social Media

    twitterfacebookgooglepluswordpressemail
  • Δημήτρης Ν.Παπουτσάς
    • 210 88.29.121
    • 210 88.35.136